Saturday

Vill icke sova

23:25
Jättetrött och borde ligga i bingen redan men jag känner olust inför det. Vet ej varför.
Väckte Sebbe för att gå ut innan natten och han gjorde vad han skulle och sedan vände han på klacken och rusade tillbaka mot porten, upp för trapporna och in i lägenheten. Han sniffade inte ens på gräsmattan. Gosemose är trött efter en händelserik dag.

BALKONGPREMIÄR

20:41
Idag satt jag med datorn på balkongen iklädd stora solglasögon, mörkgrön t-shirt och kamouflagebyxor. Det var lovely.
Richard rensade mina avlopp igår. Jag är inte rädd för att få lite skunk under naglarna men just avlopp äcklar mig totalt. Skulle betala för att någon kom och rengjorde dem med jämna mellanrum. Usch och fy.
Filmkväll.

LÅNGA SLANKA SPIROR

16:06
Nu är jag inte bakis längre... Var ute på långpromenad med Sebbe och Richard. Fick syn på en smal, smal hund på långt håll. Han såg ut som ett streck. Vi gick dit och Sebbe fick leka loss ordentligt med smalis med långa slanka spiror och en kropp så mager att man knappt vågade klappa honom.
Fotade lite blommor också *moget* som säkert dyker upp här. Jag är glad att vi inte bor mitt i city utan har vår hundäng vid husknuten.

SOL

10:39
Sovmorgon efter festligheter. Var ute med Sebbe i solen. Underbar dag utanför detta smutsiga köksfönster. Ska kolla dagens tidningar nu.

Inläggen publicerades den 15 april 2006

No comments: